NOVOSTI

Stvari koje ... smo rekli

imamo jedan novi pod-projekt koji vjerujemo da će vam se svidjeti i da će biti koristan i edukativan! 🤓


Popratite nas na Facebooku, Instagramu ili ovdje na webu u rubrici "SKSR". Uskoro idu prve novosti!

Novo izdanje simpozija!

2019-11-15

I ove godine organiziramo interdisciplinarni simpozij "Stvari koje nismo smjeli reći", ovaj puta "...o seksualnosti". Pratite sve novosti vezane uz simpozij na našoj web, Facebook ili Instagram stranici. :) 

Organizacijski odbor interdisciplinarnog simpozija "Stvari koje nismo smjeli reći" se veseli što su se ove godine u simpozij uključili i studenti Akademije za umjetnost i kulturu. Između ostaloga će nas počastiti izvedbom predstave "Naš razred".

Janusz Korczak, poznat još i kao Stari Doktor ili Gospon Doktor, bio je poljski liječnik, pedagog, pisac, društveni djelatnik...

24. svibnja 1943. dr. Mengele, kasnije nazvan "Anđeo smrti" dobio je odobrenje za premještaj s tadašnjeg radnog mjesta u Auschwitz. Tada su počeli eksperimenti u Auschwitzu.

Budući da je glazba važan dio života - kako današnjeg, tako i života prije 70 godina - jedna od tema za simpozij može biti i "Glazba i holokaust".

Stvari koje nismo smjeli reći - interdisciplinarni simpozij
Sva prava zadržana 2018-2020
Izradite web-stranice besplatno! Ova web stranica napravljena je uz pomoć Webnode. Kreirajte svoju vlastitu web stranicu besplatno još danas! Započeti